ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω το κρέας με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σβήνω με κρασί.
Σοτάρω το κρέας με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σβήνω με κρασί.
Ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μούλτι, μισή κουταλιά πελτέ, σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο γλυκό και ζεστό νερό και το βράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Λίγο προτού το σβήσω ρίχνω λίγη ρίγανη.
Κόβω σε φέτες και περνάω από το τηγάνι 3 μελιτζάνες.
Τις βάζω σε απορροφητικό χαρτί.
Κάνω ρολάκι κάθε μελιτζάνα και μέσα κλείνω ένα μπαστουνάκι γραβιέρα.
Τα αραδιαζω σε ένα πυρέξ και προσθέτω το κρέας με την σάλτσα.
Ψήνω μέχρι να λιώσει η γραβιέρα και να δέσουν οι γεύσεις.
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη