Νηστίσιμα Μπισκότα Πάστα Φλώρας (Πασταφλωράκια!) (Συνταγή + Βίντεο)

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΣ (ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑΚΙΑ!)

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΣ (ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑΚΙΑ!)


Πεντανόστιμα, μαλακά και αφράτα Πασταφλωράκια!


Υλικά:

  • 250 ml σπορέλαιο
  • 250 ml χυμό πορτοκαλιού
  • 50 γρ άχνη ζάχαρη
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα πορτοκαλιού
  • 600 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
  • 200 γρ μαρμελάδα φράουλα


Εκτέλεση

  1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τη μαρμελάδα) και χτυπάμε για 2 - 3 λεπτά.
  2. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή, λιπαρή και να μην κολλάει.
  3. Απλώνουμε τη ζύμη σε λαδόκολλα με τον πλάστη.
  4. Χρησιμοποιούμε στρογγυλό κουπ πατ των 10 εκατοστών και κάνουμε κυκλάκια ζύμης.
  5. Με την υπόλοιπη ζύμη κάνουμε λωρίδες του 1 εκατοστού.
  6. Απλώνουμε 1 κουταλιά μαρμελάδα σε κάθε κυκλάκι και από πάνω βάζουμε τις λωρίδες σαν πλέγμα.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 C για 15 - 18 λεπτά.
  8. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα μετακινήσουμε.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Maria's Pastry Ideas

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!