ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρω τη σελινόριζα να βγάλει τ'αρώματά της.
Ρίχνω και το κρέας και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Αφού σοταριστούν σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί, ρίχνω λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζω περίπου μισή ώρα.
Έχω κόψει και σοτάρει τα πράσα και το σέλινο και τα ρίχνω στο κρέας αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζω. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνω το αυγολέμονο.
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη