Συκώτι με γεμιστά Μανιτάρια Portobello με Tυριά

ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΜΕ ΤΥΡΙΑ

ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΜΕ ΤΥΡΙΑ


Η γεύση μοναδική!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τα κοτσάνια από 4 μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, σοτάρουμε και ρίχνουμε τα κομμένα κοτσανάκια, μισή πιπεριά Φλωρίνης και λίγο μπούκοβο.
  3. Σβήνουμε με 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό.
  4. Όταν εξατμιστεί το κρασί σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε 100 γρ. περίπου τυρί Φιλαδέλφεια και δύο - τρεις χούφτες μιξ τυριών (γκούντα, έμενταλ, μοτσαρέλα) λίγο αλάτι, πιπέρι και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
  5. Ψήνουμε σε αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά, στους 200 βαθμούς.
  6. Μετά το γυρίζουμε στο γκριλ, προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι λίγο ακόμα μιξ τυριών και όταν λιώσουν τα τυριά είναι έτοιμο.
  7. Το συκώτι το ψήνουμε στο σχαροτήγανο.
  8. Χτυπάμε λαδολέμονο και ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό και το ρίχνουμε από πάνω.
  9. Όλα τα λεφτά το ζουμάκι του!


Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget