ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO ΜΕ ΤΥΡΙΑ
Η γεύση μοναδική!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα κοτσάνια από 4 μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, σοτάρουμε και ρίχνουμε τα κομμένα κοτσανάκια, μισή πιπεριά Φλωρίνης και λίγο μπούκοβο.
- Σβήνουμε με 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό.
- Όταν εξατμιστεί το κρασί σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε 100 γρ. περίπου τυρί Φιλαδέλφεια και δύο - τρεις χούφτες μιξ τυριών (γκούντα, έμενταλ, μοτσαρέλα) λίγο αλάτι, πιπέρι και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
- Ψήνουμε σε αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά, στους 200 βαθμούς.
- Μετά το γυρίζουμε στο γκριλ, προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι λίγο ακόμα μιξ τυριών και όταν λιώσουν τα τυριά είναι έτοιμο.
- Το συκώτι το ψήνουμε στο σχαροτήγανο.
- Χτυπάμε λαδολέμονο και ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό και το ρίχνουμε από πάνω.
- Όλα τα λεφτά το ζουμάκι του!
Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη
Ακολουθήστε μας στο Google News!