Ρίχνουμε σε ένα ταψί τις ντομάτες τριμμένες, τα κρεμμύδια, τα καρότα, το μαϊντανό, το σκορδάκι, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Βάζουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια βγάζουμε το ταψί, τοποθετούμε τα ψάρια, σκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.
Κατόπιν ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να πάρει χρωματάκι για άλλα 10 λεπτά περίπου.
Αν χρειαστεί νεράκι προσθέτουμε λίγο.
Επίσης αν είναι δυνατός ο φούρνος σας κατεβάζετε τη θερμοκρασία στο 200 με 180.
Όποιος θέλει μπορεί να βάλει και πατατούλες στο ταψί ή μπορεί να το συνοδεύσει με τηγανητές.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!