ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΒΡΩΜΗ
Υλικά350 γρ βρώμη
170 ml χυμό πορτοκαλιού
50 ml λάδι ελαφρύ
1/2 κούπα κράνμπερις
50 γρ καρύδια ή αμύγδαλα( ότι σας αρέσει)
100 γρ ζάχαρη καστανή
100 γρ μέλι
1 κ.γ κοφτό κανέλα
1 κ.σ κόφτη μπέικιν πάουντερ
2 μήλα τριμμένα στον τρίφτη (στο χοντρό μέρος του)
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 στις αντιστάσεις.
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύω το χυμό πορτοκαλιού το λάδι το μέλι και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.
Προσθέτω τα μήλα και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω .
Αφήνω 5 λεπτά να ξεκουραστεί.
Πλάθω μπισκοτάκια τα οποία τα τοποθετώ στο ταψάκι μου στο οποίο έχω στρώσει λαδόκολλα.
Τα πατάω ελαφρώς.
Ψήνω για 20-25 λεπτά περίπου.
Δημιουργός συνταγής: Τζέλα Αντωνοπούλου