Πανεύκολα και γρήγορα ελιοπιτάκια



ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΙΟΠΙΤΑΚΙΑ


Υλικά

  • 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • 25 απύρηνες ολόκληρες ελιές
  • Σουσάμι για το πασπάλισμα


Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε το αλεύρι με το καλαμποκέλαιο και το χυμό πορτοκαλιού.
  2. Γεμίζουμε με τις ελιές (ή ό,τι άλλο θέλουμε) και κλείνουμε σε μπαλίτσες.
  3. Τις πατάμε λίγο, τις βουτάμε σε σουσάμι και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  4. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.


Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου, συνταγή: Andry Michael

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!