
ΑΛΜΥΡΑ ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΣΚΕΤΟΣ ΑΦΡΟΣ
Για τη ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό γάλα
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 ποτήρι, όχι γεμάτο, λάδι ελαφρύ
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
700 γρ. αλεύρι
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά, αφήνουμε να φουσκώσει και βάζουμε σε θήκες μάφινς.
Γέμιση
Γέμιση
Μπόλικο κασέρι, μπέικον που έχω περάσει στο αντικολλητικό τηγάνι, 2 κ.σ. γιαούρτι, 2 αυγα και πιπέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου