ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
Υλικά
- κατσικάκι
- πατάτες
- χυμό από 2 πορτοκάλια
- χυμό από 1 λεμόνι
- φρέσκο θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
- Έβαλα πρώτα το κατσικάκι μου στην γάστρα με αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι και λίγο νερό να ψηθεί λίγο από την μια πλευρά, περίπου στους 200 βαθμούς.
- Μετά το γύρισα από την άλλη, έβαλα γύρω - γύρω τις πατάτες, το χυμό από τα πορτοκάλια, το λεμόνι και το θυμάρι, συμπλήρωσα λίγο νερό και συνέχισα το ψήσιμο μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να ψηθεί το κρέας, για μιάμιση ώρα περίπου.
- Λίγο πριν το τέλος ξεσκέπασα να πάρει χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!