Τούρτα μωσαϊκό με Μερέντα

ΤΟΥΡΤΑ ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ 


Υλικά:

  • 800 γρ. Μερέντα 
  • 2 κρέμες γάλακτος των 200 γρ.
  • 3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  • 1 κουβερτούρα
  • 3 κ.σ. Βιτάμ

Για το γλάσο
  • 1 κουβερτούρα μαύρη
  • 1 κουβερτούρα λευκή
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη Μερέντα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  3. Σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε μέσα στο μπολ.
  4. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το Βιτάμ και τα ενσωματώνουμε όλα μαζί.
  5. Απλώνουμε το μίγμα σε ταψάκι 28 εκ. και το βάζουμε στη συντήρηση για 2 ώρες να σφίξει.
  6. Τέλος γαρνίρουμε με κουβερτούρα μαύρη και λευκή που λιώνουμε σε Μπεν Μαρί με το ελαιόλαδο.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα 
  
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget