ΤΟΥΡΤΑ ΜΩΣΑΪΚΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ
Υλικά:
- 800 γρ. Μερέντα
- 2 κρέμες γάλακτος των 200 γρ.
- 3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 1 κουβερτούρα
- 3 κ.σ. Βιτάμ
- 1 κουβερτούρα μαύρη
- 1 κουβερτούρα λευκή
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τη Μερέντα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε μέσα στο μπολ.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το Βιτάμ και τα ενσωματώνουμε όλα μαζί.
- Απλώνουμε το μίγμα σε ταψάκι 28 εκ. και το βάζουμε στη συντήρηση για 2 ώρες να σφίξει.
- Τέλος γαρνίρουμε με κουβερτούρα μαύρη και λευκή που λιώνουμε σε Μπεν Μαρί με το ελαιόλαδο.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!