Μια συνταγή της κυρίας Theodwra Kermeniwth για ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Προφιτερόλ με κρουασάνακια
Για τη σοκολάτα
1.5 λίτρο γάλα
3 κούπες ζάχαρη
1 κουτί κακάο Παυλίδης
3 κ.σ. κονιάκ
3 κρόκοι αυγού
1 κούπα αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στη φωτιά το 1 λίτρο γάλα με τη ζάχαρη μέχρι να έρθουν σε σημείο βρασμού.
Τα υπόλοιπα υλικά με το μισό λίτρο γάλα, τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ να ομογενοποιηθούν.
Μόλις αρχίσει να βράζει το γάλα ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σοκολάτα!
Για την πατισερί
1 φακελάκι Κρέμα στιγμής μιλφέιγ
600 ml γάλα
Εκτέλεση
Τα χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να γίνει λεία η κρέμα μιλφέιγ.
Για τα σουδάκια έβαλα 2 πακέτα κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ
Για το στόλισμα
Σαντιγί φυτική στη πράσινη συσκευασία
Κερασάκια γλασέ
Για την πατισερί
1 φακελάκι Κρέμα στιγμής μιλφέιγ
600 ml γάλα
Εκτέλεση
Τα χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να γίνει λεία η κρέμα μιλφέιγ.
Για τα σουδάκια έβαλα 2 πακέτα κρουασανάκια με γέμιση μιλφέιγ
Για το στόλισμα
Σαντιγί φυτική στη πράσινη συσκευασία
Κερασάκια γλασέ
Η διαδικασία είναι γνωστή σε όλους.
Κρέμα, κρουασανάκι, κρέμα σοκολάτα, σαντιγί και κερασάκι γλασέ!
Μου βγήκαν 13 ατομικά προφιτερόλ.
Μου βγήκαν 13 ατομικά προφιτερόλ.
Εσείς μπορείτε να το κάνετε και σε μπολ μεγάλο!