ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω ένα κιλό μοσχάρι ποντίκι με νερό στη φωτιά, ξαφρίζω και το αφήνω να μισοβράσει (μπορώ να το βάλω και σε χύτρα).
Βάζω ένα κιλό μοσχάρι ποντίκι με νερό στη φωτιά, ξαφρίζω και το αφήνω να μισοβράσει (μπορώ να το βάλω και σε χύτρα).
Εν τω μεταξύ περνάω από το τηγάνι 6 μελιτζάνες χοντροκομμένες και τις βάζω σε απορροφητικό χαρτί.
Αφού το κρέας έχει μισοβράσει το μεταφέρω σε φαρδιά κατσαρόλα, το σοτάρω καλά με κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σβήνω με κρασί.
Ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μούλτι, μια κουταλιά πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα και λίγο ζουμί από το μοσχάρι που είχα κρατήσει, ρίχνω και τις μελιτζάνες και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι έτοιμο.
Ορμάμε!!
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!