Μια συνταγή της κυρίας Katia Stoianova για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Πιπεριές με φέτα
Υπέροχο ορεκτικό!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πιπεριές.
Τις κόβουμε στη μέση και τις τοποθετούμε σε ταψί.
Η γέμιση εξαρτάται από το πόσες πιπεριές θα γεμίσουμε:
3 αβγουλάκια, φέτα γύρω στα 300 γραμμάρια, 1/2 πιπεριά τριμμένη, λίγο μαύρο πιπέρι, λίγο λάδι και πολύ λίγο γάλα να αραιώσει λίγο τη γέμιση.
Αφού γεμίζουμε τα λαχανικά ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουνε χρώμα.