ΤΟΥΡΤΑ FERRERO ROCHER
Να σας κακομαθω??
Τέλεια Τούρτα Ferrero Rose!!
Υλικά:
3 πακέτα γκοφρέτες Πραλίνας φουντουκιού
350 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική πλήρες
150 γρ. πραλίνα
350 γρ. Nutella
40,ml σπορέλαιο
200 γρ φουντούκια αλεσμένα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί, ρίχνουμε τα 150 γρ. πραλίνα και χτυπάμε 2 λεπτά.
Τη βάζουμε στο ψυγείο.
Παίρνουμε το τσέρκι ή το ταψί ή και πυρέξ ή και τάπερ (Νο26).
Βάζουμε στον πάτο μια σειρά γκοφρέτες.
Βγάζουμε από το ψυγείο την κρύα σαντιγί και βάζουμε τη μισή πάνω στις γκοφρέτες.
Ρίχνουμε φουντούκια.
Συνεχίζουμε βάζουμε πάνω στην σαντιγί γκοφρέτες.
Ξανά σαντιγί, φουντούκια και τέλος γκοφρέτες.
Λιώνουμε την Nutella με το λάδι σε φούρνο μικροκυμάτων ή και θερμοκρασία ελαφριά φούρνου και την ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.
Τέλος διακοσμούμε με φουντούκια και σοκολατάκια Ferrero.
Εάν θέλουμε ψιλοκόβουμε φουντούκια και ρίχνουμε μέσα στην Nutella.
Υλικά:
3 πακέτα γκοφρέτες Πραλίνας φουντουκιού
350 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική πλήρες
150 γρ. πραλίνα
350 γρ. Nutella
40,ml σπορέλαιο
200 γρ φουντούκια αλεσμένα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί, ρίχνουμε τα 150 γρ. πραλίνα και χτυπάμε 2 λεπτά.
Τη βάζουμε στο ψυγείο.
Παίρνουμε το τσέρκι ή το ταψί ή και πυρέξ ή και τάπερ (Νο26).
Βάζουμε στον πάτο μια σειρά γκοφρέτες.
Βγάζουμε από το ψυγείο την κρύα σαντιγί και βάζουμε τη μισή πάνω στις γκοφρέτες.
Ρίχνουμε φουντούκια.
Συνεχίζουμε βάζουμε πάνω στην σαντιγί γκοφρέτες.
Ξανά σαντιγί, φουντούκια και τέλος γκοφρέτες.
Λιώνουμε την Nutella με το λάδι σε φούρνο μικροκυμάτων ή και θερμοκρασία ελαφριά φούρνου και την ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.
Τέλος διακοσμούμε με φουντούκια και σοκολατάκια Ferrero.
Εάν θέλουμε ψιλοκόβουμε φουντούκια και ρίχνουμε μέσα στην Nutella.