Τηγανιά κοτόπουλο

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για τηγανιά κοτόπουλο, ιδανική για καθημερινό φαγητό. 
Θα τη λατρέψετε!


Υλικά

  • 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, κατά βούληση
  • Πιπέρι, κατά βούληση
  • Ρίγανη, κατά βούληση
  • Χυμός λεμονιού, κατά βούληση


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε κύβους, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. 
  3. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε μέχρι να βγάλει τα υγρά του και να αρχίσει να παίρνει χρώμα.
  4. Όταν το κοτόπουλο αρχίσει να ροδίζει, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. 
  5. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι το κοτόπουλο να είναι πλήρως μαγειρεμένο και να έχει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα.
  6. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για λίγα λεπτά να δέσουν οι γεύσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget