ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για τηγανιά κοτόπουλο, ιδανική για καθημερινό φαγητό.
Θα τη λατρέψετε!
Υλικά
- 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
- 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, κατά βούληση
- Πιπέρι, κατά βούληση
- Ρίγανη, κατά βούληση
- Χυμός λεμονιού, κατά βούληση
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε κύβους, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε μέχρι να βγάλει τα υγρά του και να αρχίσει να παίρνει χρώμα.
- Όταν το κοτόπουλο αρχίσει να ροδίζει, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι το κοτόπουλο να είναι πλήρως μαγειρεμένο και να έχει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα.
- Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για λίγα λεπτά να δέσουν οι γεύσεις.
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!