ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Υλικά:
- 4 κολοκύθια, τριμμένα και στραγγισμένα
- Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- Άνηθος, ψιλοκομμένος
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 αυγά
- 1/2 κούπα φρυγανιά, τριμμένη
- 1/2 κούπα πουρές πατάτας σε σκόνη
- Πιπέρι
- 1/2 κούπα τριμμένο ρεγκάτο
Εκτέλεση:
- Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
- Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα στραγγισμένα κολοκύθια, τον μαϊντανό, τον άνηθο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα αυγά, τη φρυγανιά, τον πουρέ πατάτας σε σκόνη, το πιπέρι και το ρεγκάτο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ώστε να σφίξει.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
ΠΗΓΗ: Παλμιρα Αριστου
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!