Τυρί σαγανάκι



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!


Τυρί σαγανάκι

Γρήγορο εύκολο και τέλειο συνοδευτικό!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το ειδικό τυρί για σαγανάκι (κεφαλοτύρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα κτλ...)
Το βουτάμε στο νερό, ύστερα στο αλεύρι, πάλι στο νερό και στο τέλος πάλι στο αλεύρι. 
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει και να πάρει ωραίο χρώμα!