Μελιτζάνες βεντάλια



ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω (μέχρι το κοτσάνι).
ΑΛΑΤΙΖΩ και αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό.
Στη συνέχεια τις βάζω σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί, με ένα πινέλο τις περνάω με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και βάζω σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ τριμμένες στο τρίφτη και ψιλοκομμένες με το μαχαίρι. 
Τις ψήνω ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς. 
Τις βγάζω και τις γεμίζω με ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ (μπορείτε να βάλετε ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ εγώ δεν είχα), ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε ροδέλες, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από πάνω. 
Γυρνάμε στο φούρνο και ψήνουμε λίγο ακόμα.


Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra