Φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλου με λαχανικά στη γάστρα



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!


Φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλου με λαχανικά στη γάστρα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη και φρέσκο θυμάρι στα φιλετάκια και τα βάζουμε στη γάστρα.
Προσθέτουμε 2 κρεμμύδια και 2 ντομάτες κομμένα στα τέσσερα, 2 καρότα χοντροκομμένα και 3 κλαράκια σέλερι, μόνο τα κοτσάνια. 
Ρίχνουμε λίγο λάδι, ένα ποτήρι κρασί και λίγο νερό. 
Αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό. 
Βγάζουμε σε πιατέλα τα φιλέτα, σουρώνουμε τα λαχανικά και κρατάμε το ζωμό. 
Βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε έναν κύβο νοστιμιάς, λίγο κρασί και λίγο νερό.
Βράζουμε λίγο να εξατμιστεί το κρασί, δένουμε με κορν φλάουρ (αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό) τη σάλτσα και περιχύνουμε τα φιλετάκια μας. 
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές!