Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΜΕ ΦΕΤΑ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!
Σπετσοφάι με φέτα
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε ελαφρά σε μία κατσαρόλα με λάδι.
Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε και ρίχνουμε πολύχρωμες πιπεριές και ένα κρεμμύδι κομμένο σε φέτες.
Τα τσιγαρίζουμε, ρίχνουμε και τα λουκάνικα, λίγο αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και λίγο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.
Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να μείνει με την σάλτσα του.
Στο τέλος βάζουμε κομμάτια από φέτα.