Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΨΗΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!
Πιπεριές Φλωρίνης ψητές
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με μια πετσέτα καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο στο γκριλ σε ταψί με λαδόκολλα μέχρι να μαλακώσουν.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με μια πετσέτα καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο στο γκριλ σε ταψί με λαδόκολλα μέχρι να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε μια σακούλα, τις δένουμε σφιχτά και τις αφήνουμε 15 λεπτά να ιδρώσουν για να μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα την φλούδα τους.
Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, αφαιρούμε τα σπόρια και τις κόβουμε λουρίδες.
Σε ένα μπολ βάζουμε μία στρώση πιπεριές, αλατίζουμε ελαφρά, ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, σκόρδο και καρότο.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν οι πιπεριές.
Στο τέλος προσθέτουμε λάδι και όσο ξύδι θέλουμε.