ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
Υλικά
- 8 μεσαία αυγά
- 160 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. καρύδια
- 130 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 20 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 50 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ κανέλα
- 1 βανίλια
Υλικά για το σιρόπι
- 300 γρ. ζάχαρη
- 180 γρ. νερό
- 2 στρογγυλές φέτες λεμόνι
Για την επικάλυψη
- ION PATISSERIE cover cream
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί