ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
Υλικά
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου Γιώτης βανίλια, αυτή που βράζεται
γάλα όσο γράφει η συσκευασία
Ζάχαρη λιγότερη από όση γράφει η συσκευασία
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
4 κ.σ. Μερέντα
1,5 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου Γιώτης βανίλια, αυτή που βράζεται
γάλα όσο γράφει η συσκευασία
Ζάχαρη λιγότερη από όση γράφει η συσκευασία
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
4 κ.σ. Μερέντα
1,5 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά βάζουμε λιγότερη ζάχαρη από ότι συνηθίζουμε.
Σε πυρέξ απλώνουμε σε όλο τον πάτο την Μερέντα.
Βάζουμε μια σειρά μπισκότα, λίγη κρέμα και πάλι μπισκότα.
Απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο πάνω στα μπισκότα, κρατάμε μια κουταλιά για ντεκόρ.
Πάλι κρέμα και στο τέλος πάλι μπισκότα.
Παγώνουμε στο ψυγείο και στολίζουμε με Μερέντα και λίγο ζαχαρούχο.
Τα μπισκότα δεν τα βρέχουμε μαλακώνουν μόνα τους από την κρέμα.
Προσοχή τρώγεται από το πυρέξ.
Πάλι κρέμα και στο τέλος πάλι μπισκότα.
Παγώνουμε στο ψυγείο και στολίζουμε με Μερέντα και λίγο ζαχαρούχο.
Τα μπισκότα δεν τα βρέχουμε μαλακώνουν μόνα τους από την κρέμα.
Προσοχή τρώγεται από το πυρέξ.
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου