Στο ταψί μας βάζουμε κομμένα σε ροδέλες τα λαχανικά μας: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πατάτες, καρότα και πιπεριές.
Προσθέτουμε 2 κρεμμύδια σε χοντρές φέτες, σκόρδο, 1 δαφνόφυλλο, ντομάτα σε καρεδάκια, μαϊντανό, δυόσμο και δεντρολίβανο.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο καυτερό (μπούκοβο) και λίγη ζάχαρη.
Βάζουμε το λάδι, συμπληρώνουμε με νερό, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με λίγη σάλτσα το φαγητό μας.
Ένα τέταρτο πριν το κλείσουμε ξεσκεπάζουμε, ρίχνουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρει ωραίο χρώμα.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!