Κολοκυθάκια με πατάτες και μπριζολάκια



ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ


Αν δεν το έχετε φτιάξει φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε


Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια περίπου
  • 2 - 3 πατάτες
  • 4 μπριζόλες χοιρινές
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 - 3 σκελίδες σκόρδο σε λεπτά φετάκια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι και ρίγανη


Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια.
  • Τα σκίζουμε και από τις δύο πλευρές και μέσα κρύβουμε φετάκια από σκόρδο.
  • Προσθέτουμε τις πατάτες, τα μπριζολάκια, τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Ρίχνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
  • Ενδιάμεσα γυρίζουμε από την άλλη το φαγητό, προσθέτουμε νεράκι αν χρειαστεί και ξαναβάζουμε στο φούρνο, μέχρι να ψηθεί και μελώσει..

Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki