ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
Αν δεν το έχετε φτιάξει φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια περίπου
- 2 - 3 πατάτες
- 4 μπριζόλες χοιρινές
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 2 - 3 σκελίδες σκόρδο σε λεπτά φετάκια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια.
- Τα σκίζουμε και από τις δύο πλευρές και μέσα κρύβουμε φετάκια από σκόρδο.
- Προσθέτουμε τις πατάτες, τα μπριζολάκια, τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Ρίχνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
- Ενδιάμεσα γυρίζουμε από την άλλη το φαγητό, προσθέτουμε νεράκι αν χρειαστεί και ξαναβάζουμε στο φούρνο, μέχρι να ψηθεί και μελώσει..
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki