Σαρδέλες στο φούρνο



ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω τις ΣΑΡΔΕΛΕΣ από τα λέπια, βγάζω το κόκαλο και τις στρώνω στο ταψί που έχω βάλει ελάχιστο ΑΛΑΤΙ.
Στη συνέχεια βάζω από πάνω ακόμα λόγο ΑΛΑΤΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΑΚΙ πολύ ψιλοκομμένο, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΡΙΓΑΝΗ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ελάχιστο ΝΕΡΑΚΙ.
Σκεπάζω το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνω για ένα τέταρτο σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220 βαθμούς και στη συνέχεια χωρίς το αλουμινόχαρτο για περίπου άλλο ένα τέταρτο η 20 λεπτά.


Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra