ΣΠΕΣΙΑΛ ΚΟΡΜΟΣ FERRERO ROCHER
Υλικά
250 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες,
400 γρ Μερέντα,
1 και 1/2 μπισκότα πτι μπερ σοκολάτα,
4 σοκοφρέτες θρυμματισμένες,
15 φουντούκια ολόκληρα καβουρδισμένα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ::
Χτυπάμε την κρέμα να αφρατέψει.
Ρίχνουμε την Μερέντα, χτυπάμε 1 λεπτό να ενσωματωθούν.
Σταματάμε το μίξερ και σπάζουμε στο μείγμα τα μπισκότα.
Ρίχνουμε και τις θρυμματισμένες σοκοφρέτες.
Βάζουμε στον πάγκο μας διάφανη μεμβράνη και ρίχνουμε το μείγμα πάνω.
Το πατάμε να γίνει τετράγωνο.
Στην μέση ακριβώς βάζουμε μια σειρά τα φουντούκια και προσπαθούμε να το κλείσουμε.
Αφού το κλείσουμε το γυροφέρνουμε να του δώσουμε το στρογγυλό σχήμα σαν σαλάμι και στη συνέχεια βάζουμε στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
Την επόμενη το βγάζουμε από την κατάψυξη, βγάζουμε τη διάφανη μεμβράνη και το τοποθετούμε πάνω σε μια σχάρα.
Κάτω από τη σχάρα στρώνουμε μία λαδόκολλα ή βάζουμε ένα ταψί .
Εάν θέλουμε του βάζουμε Μερέντα η σοκολάτα για επικάλυψη εγώ έκανα ΓΛΑΣΣΟ:
Εάν θέλουμε του βάζουμε Μερέντα η σοκολάτα για επικάλυψη εγώ έκανα ΓΛΑΣΣΟ:
Έβαλα 200 γρ. κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί.
Έσπασα 180 γρ. κουβερτούρα, ανακάτεψα και μόλις ενώθηκαν κατέβασα από την εστία.
Έσπασα 180 γρ. κουβερτούρα, ανακάτεψα και μόλις ενώθηκαν κατέβασα από την εστία.
Έριξα 1.κ.σ. Βιτάμ και 100 γρ φουντούκια καβουρδισμένα ψιλοκομμένα.
Αφού πάγωσε ελαφρώς την έριξα πάνω στο κορμό.
Και φυσικά είχα κρατήσει λίγο μίγμα να φτιάξω τα σοκολατάκια για διακόσμηση.
Εάν θέλουμε μέσα στο μείγμα σπάμε λίγα σοκολατάκια Ferrero.
Και φυσικά είχα κρατήσει λίγο μίγμα να φτιάξω τα σοκολατάκια για διακόσμηση.
Εάν θέλουμε μέσα στο μείγμα σπάμε λίγα σοκολατάκια Ferrero.