ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ (PALMIERS)
Απλά, γρήγορα, εξαιρετικά!!!
Υλικά:
- 2 φύλλα Σφολιάτας,
- 300 γρ ζάχαρη,
- 2 κ.γ. κανέλα,
- 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη ζάχαρη με την κανέλα.
- Βάζουμε λαδόκολλα πάνω στον πάγκο και την πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
- Τοποθετούμε το ένα φύλλο Σφολιάτας πάνω.
- Αλείφουμε την Σφολιάτα με βούτυρο.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ρολάρουμε και από τις δύο πλευρές.
- Κόβουμε κομμάτια ίσα και τα βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς μέχρι να κοκκινίσουν.
- Η ίδια διαδικασία και για το άλλο φύλλο.