Καραμελωμένα Σφολιατίνια με ζάχαρη και κανέλα (Palmiers)



ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ (PALMIERS)


Απλά, γρήγορα, εξαιρετικά!!!

Υλικά:

  • 2 φύλλα Σφολιάτας,
  • 300 γρ ζάχαρη,
  • 2 κ.γ. κανέλα,
  • 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο


Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη ζάχαρη με την κανέλα.
  2. Βάζουμε λαδόκολλα πάνω στον πάγκο και την πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
  3. Τοποθετούμε το ένα φύλλο Σφολιάτας πάνω.
  4. Αλείφουμε την Σφολιάτα με βούτυρο.
  5. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ρολάρουμε και από τις δύο πλευρές.
  6. Κόβουμε κομμάτια ίσα και τα βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί.
  7. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς μέχρι να κοκκινίσουν.
  8. Η ίδια διαδικασία και για το άλλο φύλλο.