ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Έχει και αυτό την τεχνική του !!!ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις πατατούλες, τις πλένουμε, τις κόβουμε και τις ξανά πλένουμε.
Τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό αραβοσιτέλαιο, σε χαμηλή φωτιά.
Όταν γίνουν οι πατάτες και ξεροψηθούν ομοιόμορφα στραγγίζουμε το λάδι από το τηγάνι και σπάμε 3 αυγά ολόκληρα μέσα χωρίς να τα χτυπήσουμε νωρίτερα. Απλά διαλύουμε τον κρόκο με το πιρούνι καρφώνοντας.
Κόβουμε δύο χοντρές φέτες τυρί που λιώνει σε κύβους και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και σκεπάζουμε με το καπάκι το τηγάνι μέχρι να λιώσει το τυράκι. Βάζουμε λίγο πιπεράκι και σερβίρουμε.