Μια συνταγή της κυρίας Giannis Artemis Peteinarakis για ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κριτσίνια
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζω ένα ποτήρι λάδι, ένα ποτήρι άσπρο κρασί, λίγο αλάτι, ένα μπέικιν και όσο αλεύρι πάρει για να γίνει η ζύμη λίγο σφιχτή.
Τα μισά τα έφτιαξα με τυρί και τα άλλα μισά με καρότο!
Λαδόκολλα στο ταψί και ψήσιμο 180 βαθμούς.
Τα μισά τα έφτιαξα με τυρί και τα άλλα μισά με καρότο!
Λαδόκολλα στο ταψί και ψήσιμο 180 βαθμούς.