Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικης Πλατη για ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!
Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές και μπύρα
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και τηγανίζουμε σε δόσεις τα κομματάκια κρέατος.
Όταν τελειώσουν τα βγάζουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα ένα κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, πιπεριές πολύχρωμες σε κομμάτια και λίγο πράσο.
Σοτάρουμε τα λαχανικά μας, ρίχνουμε το κρέας, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και φρέσκο θυμάρι.
Σβήνουμε το φαγητό μας με ένα κουτάκι μπύρα.
Αφήνουμε να βράσει και βάζουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Όταν δέσει η σάλτσα μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια από γραβιέρα.
Αφήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί!