ΓΛΥΚΕΣ, ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΛΙΤΣΕΣ ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ ΜΕ ΠΑΓΩΤΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα ταψί 300 γραμμάρια κανταΐφι και το ανοίγουμε καλά.
Ρίχνουμε πάνω του 200 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο και το ανακατεύουμε καλά να μουσκέψει.
Τοποθετούμε κανταΐφι σε μικρές φορμούλες πατώντας το μέσα και πλάγια.
Βάζουμε μέσα στο καθένα ψιλοκομμένο καρύδι και λίγο κανελογαρύφαλλο.
Τα ψήνουμε στους 180 μέχρι να κοκκινίσουν καλά.
ΣΙΡΟΠΙ:
1 ποτήρι νερού νερό με 1 ποτήρι νερού ζάχαρη.
Ρίχνουμε πάνω του 200 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο και το ανακατεύουμε καλά να μουσκέψει.
Τοποθετούμε κανταΐφι σε μικρές φορμούλες πατώντας το μέσα και πλάγια.
Βάζουμε μέσα στο καθένα ψιλοκομμένο καρύδι και λίγο κανελογαρύφαλλο.
Τα ψήνουμε στους 180 μέχρι να κοκκινίσουν καλά.
ΣΙΡΟΠΙ:
1 ποτήρι νερού νερό με 1 ποτήρι νερού ζάχαρη.
Βράσιμο 5 λεπτά.
Σιροπιάζουμε κρύες φωλιές με καυτό σιρόπι, το καθένα από λίγο με κουτάλι.
Όταν κρυώσουν σερβίρουμε με παγωτό καϊμάκι και γλυκό βύσσινο.