ΦΑΓΚΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
Νόστιμο και ελαφρύ φαγητό
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε δύο μέτριες πατάτες σε φέτες στο ταψί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο θυμάρι και ένα ποτήρι νερό.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Κατόπιν προσθέτουμε το ψάρι το οποίο έχουμε μαρινάρει με λίγο λαδάκι, χυμό λεμονιού και μπαχαρικά.
Κατόπιν προσθέτουμε το ψάρι το οποίο έχουμε μαρινάρει με λίγο λαδάκι, χυμό λεμονιού και μπαχαρικά.
Προσθέτουμε νερό και βάζουμε στο φούρνο για άλλα 20 με 25 λεπτά.