
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ NUTELLA
Υλικά
1 φυτική σαντιγί 500 γρ.
1 ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 βανίλια
3 κ.σ. Nutella
Όλα τα γάλατα πρέπει να είναι πολύ παγωμένα.
Χτυπάμε στο μίξερ την σαντιγί, να γίνει σαν γιαούρτι.
Προσθέτουμε το γάλα σιγά - σιγά, και τελευταίο το ζαχαρούχο και τη βανίλια.
Το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μετά από μια ώρα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
Αυτό ξαναγίνεται μετά από μια ώρα πάλι αλλά προσθέτουμε και τη Nutella
Το χτυπάω 3 φορές για να μην πιάσει πάγο.
Το χτυπάω 3 φορές για να μην πιάσει πάγο.
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis
