ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε φαρδύ βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρω καλά ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ που το έχω κόψει σε κομμάτια.
Προσθέτω ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε φέτες και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και σοτάρω να γυαλίσουν και να μαλακώσουν.
Σβήνω με ένα ποτηράκι ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμιστεί προσθέτω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΑΡΥ, 2 - 3 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ και ένα ποτήρι ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.
Σιγοβράζω μέχρι να μείνει με το ΛΑΔΑΚΙ.
Λίγο πριν το σβήσω χτυπάω ΛΕΜΟΝΙ με ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και το ρίχνω.
Συνοδεύω με ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ και χοντροκομμένες τηγανιτές ΠΑΤΑΤΕΣ.
Σιγοβράζω μέχρι να μείνει με το ΛΑΔΑΚΙ.
Λίγο πριν το σβήσω χτυπάω ΛΕΜΟΝΙ με ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και το ρίχνω.
Συνοδεύω με ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ και χοντροκομμένες τηγανιτές ΠΑΤΑΤΕΣ.
Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη