ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ, ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ, ΜΟΥΣ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην μέση του πάτου ενός πυρέξ ή ταψιού ή και τάπερ ΣΑΒΑΓΙΑΡ, δηλαδή τα πλάγια να έχουν κενό!
Προηγουμένως τα βουτάμε ελαφρώς σε ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.
Χτυπάμε μια ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ όπως αναγράφει η συσκευασία και την ρίχνουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Βάζουμε πάνω στην κρέμα πάλι στην μέση ΣΑΒΑΓΙΑΡ ελαφρώς βουτηγμένα σε ΓΑΛΑ και αυτά. Χτυπάμε μια ΚΡΥΑ ΜΟΥΣ ΚΑΚΑΟ όπως αναγράφει η συσκευασία και τη ρίχνουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Τέλος χτυπάμε 500 γρ. ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με 3 κ.σ. ΑΧΝΗ και τη βάζουμε απαλά πάνω.
Διακοσμούμε με μπόλικο τριμμένο ΚΑΡΥΔΙ.
Βάζουμε πάνω στην κρέμα πάλι στην μέση ΣΑΒΑΓΙΑΡ ελαφρώς βουτηγμένα σε ΓΑΛΑ και αυτά. Χτυπάμε μια ΚΡΥΑ ΜΟΥΣ ΚΑΚΑΟ όπως αναγράφει η συσκευασία και τη ρίχνουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Τέλος χτυπάμε 500 γρ. ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με 3 κ.σ. ΑΧΝΗ και τη βάζουμε απαλά πάνω.
Διακοσμούμε με μπόλικο τριμμένο ΚΑΡΥΔΙ.