ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Πελλοπονήσια νοστιμιά το έλεγε η μαμά μου και τα πιρούνια παίρνουν φωτιά!
Η νοστιμιά του όνειρο!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Περνάω από το τηγάνι και το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και τις ΠΑΤΑΤΕΣ αφού τα έχω ΑΛΑΤΙΣΕΙ και έχω ρίξει ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ.
- Έπειτα τα μεταφέρω σε κατσαρόλα φαρδιά που έχω κάψει μπόλικο ΛΑΔΙ.
- Το φέρνω δύο βόλτες και σβήνω με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ.
- Σιγοβράζω και λίγο προτού το σβήσω ρίχνω ΧΥΜΟ από 1 ΛΕΜΟΝΙ και σιγοβράζω μέχρι να μείνει με το λαδάκι το.
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη