Υλικά:
2 ποτήρια σπορέλαιο 1 ποτήρι μπίρα
1 κιλό φαρίνα (ή 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ με 1 φακελάκι μπέικιν )
κανέλα σκόνη
Για τη γέμιση:
μαρμελάδα της αρεσκείας σας
τριμμένα καρύδια
Για επικάλυψη:
ινδική καρύδα
Για το σιρόπι:
3 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ πλάθουμε όλα τα υλικά μαζί.
Παίρνουμε ένα μπαλάκι 25 - 30 γρ. και ανοίγουμε ένα μικρό φύλλο στα χέρια μας και γεμίζουμε.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25 - 30 λεπτά στον αέρα στους 180 βαθμούς.
Σιροπιάζουμε ζεστά τα ινδοκάρυδα με κρύο το σιρόπι ρίχνοντας τα μέσα στη κατσαρόλα για 2 - 3 λεπτά περίπου.
Τέλος τα κυλάμε στη ινδική καρύδα.
Credits:
Αθανασία Μητροπούλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Νηστίσιμα Μεθυσμένα Ινδοκάρυδα
Credits:
Αθανασία Μητροπούλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Νηστίσιμα Μεθυσμένα Ινδοκάρυδα