Επαγγελματική συνταγή για χωριάτικο φύλλο για πίτες
Σήμερα θα σας δείξω μια εύκολη αλλά επαγγελματική συνταγή για να ανοίξετε σπιτικό, χωριάτικο φύλλο για πίτες!
Μπορείτε να βάλετε ό,τι γέμιση θέλετε.
Συστατικά
700 γρ. αλεύρι Κούλα
400 γρ. νερό
60 γρ. ηλιέλαιο
1 κ.γ. αλάτι
200 γρ. λιωμένη Φυτίνη, βούτυρο ή μαργαρίνη
...
Συστατικά
700 γρ. αλεύρι Κούλα
400 γρ. νερό
60 γρ. ηλιέλαιο
1 κ.γ. αλάτι
200 γρ. λιωμένη Φυτίνη, βούτυρο ή μαργαρίνη
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί