ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ
Αγαπάτε την καρύδα όπως εγώ;
ότε αυτά τα ινδοκάρυδα θα σας ενθουσιάσουν..
Υλικά:
4 ασπράδια
220 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
Μια τσιμπιά αλάτι
300 γρ. ινδοκάρυδο
150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
κερασάκια
Χτυπαμε τα ασπραδια να γινουν σαν γιαουρτι.
Υλικά:
4 ασπράδια
220 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
Μια τσιμπιά αλάτι
300 γρ. ινδοκάρυδο
150 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
κερασάκια
Χτυπαμε τα ασπραδια να γινουν σαν γιαουρτι.
Σταδιακα ριχνουμε τη ζαχαρη συνεχιζοντας το χτυπημα.
Προσθετουμε το αλατι και τις βανίλιες.
Το μειγμα μας γυαλίζει.
Ριχνουμε το ινδοκαρυδο και ανακατευουμε με μια μαριζ .
Παιρνουμε το εξαρτημα που βγαζουμε το παγωτο σε μπαλα ή εαν εχετε ενα μικρο μπολακι στρογγυλό, εφαρμοζουμε λιγη μεβρανη ωστε να μπορουμε να βγαλουμε ευκολα τα μπαλακια .
Προσθετουμε το αλατι και τις βανίλιες.
Το μειγμα μας γυαλίζει.
Ριχνουμε το ινδοκαρυδο και ανακατευουμε με μια μαριζ .
Παιρνουμε το εξαρτημα που βγαζουμε το παγωτο σε μπαλα ή εαν εχετε ενα μικρο μπολακι στρογγυλό, εφαρμοζουμε λιγη μεβρανη ωστε να μπορουμε να βγαλουμε ευκολα τα μπαλακια .
Γεμιζουμε με ινδοκαρυδο, παταμε καλα και με την μεμβρανη βγαζουμε τις μπαλιτσες.
Τις βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, στον αερα, στους 160 βαθμους για περιπου 20 λεπτα μεχρι να ροδισουν.
Αφηνουμε να κρυωσουν και βουταμε το κατω μερος στην λιωμενη κουβερτουρα.
Στολίζουμε νε κερασακι.
Ειναι τελεια!!!
Credits:
Τις βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, στον αερα, στους 160 βαθμους για περιπου 20 λεπτα μεχρι να ροδισουν.
Αφηνουμε να κρυωσουν και βουταμε το κατω μερος στην λιωμενη κουβερτουρα.
Στολίζουμε νε κερασακι.
Ειναι τελεια!!!
Credits:
Μαρινα Μισαηλιδου
Ινδοκάρυδα