ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
Υλικά
1 κιλό ανθότυρο
1/2 ματσάκι δυόσμο
1 κιλό ανθότυρο
1/2 ματσάκι δυόσμο
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Ανακατεύω τον ανθότυρο με το δυόσμο ψιλοκομμένο (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ρίγανη).
Ανακατεύω τον ανθότυρο με το δυόσμο ψιλοκομμένο (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ρίγανη).
Κόβω σε λωρίδες το φύλλο κρούστας, με κουτάλι βάζω από το μείγμα και τυλίγω σε τρίγωνα.
Βάζω ηλιέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζω μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βάζω ηλιέλαιο στο τηγάνι και τηγανίζω μέχρι να πάρουν χρώμα.