
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
Υλικά
10 αυγά χωρισμενα ασπράδια - κροκους
10 κουταλιες ζάχαρη
10 κουταλιες σιμιγδαλι (ή 5 σιμιγδάλι ψιλό και 5 φρυγανιά)
10 κουταλιες καρυδι
1 σφηνακι κονιακ
1 μπεικιν
1 κουταλια κανελα
10 αυγά χωρισμενα ασπράδια - κροκους
10 κουταλιες ζάχαρη
10 κουταλιες σιμιγδαλι (ή 5 σιμιγδάλι ψιλό και 5 φρυγανιά)
10 κουταλιες καρυδι
1 σφηνακι κονιακ
1 μπεικιν
1 κουταλια κανελα
1 κουταλακι γαρυφαλο.
3 κουταλιες τρουφα σοκολάτας
3 κουταλιες τρουφα σοκολάτας
Χτυπάμε τα ασπραδια σε μαρέγκα.
Σε αλλο μπολ χτυπαμε τους κρόκους με τη ζαχαρη για 5 - 6 λεπτά και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικά.
Στο τελος προσεκτικά ενσωματωνουμε τη μαρέγκα.
Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αέρα.
Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αέρα.
Σιροπι
2 ποτηρια ζάχαρη
2 ποτηρια νερο
Λιγο χυμο λεμονι
2 ποτηρια ζάχαρη
2 ποτηρια νερο
Λιγο χυμο λεμονι
Σιροπιάζουμε χλιαρό το γλυκό με κρύο σιρόπι!