ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ
Υλικά
150 γρ. μαργαρίνη
6 κ.γ. μέλι ή 150 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αυγό
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3 νεροπότηρα αλεύρι περίπου, ώσπου να μην κολλάει στα χέρια
2 κ.γ. κακάο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη.
Στο ένα ενσωματώνουμε και το κακάο.
Αφήνουμε τις ζύμες να ξεκουραστούν στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ανοίγουμε φύλλα και κόβουμε μπισκοτάκια με στενό ποτήρι ή κουπάτ.
Ψήνουμε στα 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
ΠΗΓΗ:
Anna Kassandra