ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΟΥΛΑ
Μέσα σε 5 λεπτά μόνο φτιάχνουμε την ωραιότερη, γευστική, εύκολη ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΟΥΛΑ με 5 Υλικά!
Χρειαζόμαστε
1 και 1/2 πακέτα σαβαγιάρ.
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια, στιγμής
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια, στιγμής
300 γρ καρύδα,
300 ml φρέσκο κρύο γάλα
300 ml φρέσκο κρύο γάλα
500 γρ πλήρες κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
3 κ.σ. άχνη
ΣΥΝΤΑΓΉ:
Βάζουμε σε ένα μπολ το κρύο γάλα.
Βουτάμε για δευτερόλεπτα τα σαβαγιάρ στο γάλα και στρώνουμε σε πυρέξ ή ταψί Νο26.
Χτυπάμε για 2 λεπτά και την κρέμα βανίλιας όπως αναγράφει η συσκευασία, ρίχνουμε μέσα 50 γρ καρύδα και τη βάζουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Βάζουμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ ξαναβουτώντας τα για δευτερόλεπτα στο γάλα.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βάζουμε πάνω στα σαβαγιάρ.
Τέλος ρίχνουμε μπόλικη καρύδα.
Στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο!
Τέλος ρίχνουμε μπόλικη καρύδα.
Στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο!