ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το παντεσπάνι χωρίζουμε 6 ΑΥΓΑ και χτυπάμε τα ΑΣΠΡΑΔΙΑ μαρέγκα.
Σε μπολ βάζουμε τους ΚΡΟΚΟΥΣ των αυγών, 1 ποτήρι ΖΑΧΑΡΗ όχι τελείως γεμάτο, ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ και χτυπάμε να αφρατέψει.
Με μία σπάτουλα εναλλάξ ανακατεύουμε την μαρέγκα με μισό ποτήρι ΑΛΕΥΡΙ κοσκινισμένο, μισό ποτήρι ΚΑΚΑΟ και 1 φακελάκι ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
Απλώνουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, δεν θέλει πολύ ψήσιμο γιατί στεγνώνει.
Απλώνουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, δεν θέλει πολύ ψήσιμο γιατί στεγνώνει.
Μόλις ψηθεί τυλίγουμε σε ρολό με μία καθαρή πετσέτα και αφήνουμε να κρυώσει.
Για τη γέμιση χτύπησα μία ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σαντιγί, έβαλα και μερικά ΑΜΥΓΔΑΛΑ τριμμένα μέσα.
Για την επικάλυψη έλιωσα 150 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ και 150 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
Στολίζουμε όπως μας αρέσει.
Στολίζουμε όπως μας αρέσει.
Credits:
Alexandra Lessi
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
Κορμός με σαντιγί και επικάλυψη σοκολάτας
Alexandra Lessi
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
Κορμός με σαντιγί και επικάλυψη σοκολάτας