ΧΟΝΤΡΟΜΕΝΟΥΔΕΛΟ (ΧΟΝΤΡΟΣ ΦΙΔΕΣ)
Μια ελαφριά νοστιμότατη σουπίτσα με φετούλα!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε 1 ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε λίγο ΛΑΔΙ.
Ρίχνουμε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ.
Προσθέτουμε 2 ΩΡΙΜΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ και λίγη ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ.
Μετά ρίχνουμε 3 ποτήρια ΝΕΡΟ και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
Τρίβουμε το μισό από το πακέτο του ΦΙΔΕ και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σαλτσούλα του.
Αν θέλουμε προσθέτουμε ΦΕΤΑ ή ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.
ΠΗΓΗ: Ρουλα Λυρου