Ραβανί με πολύ λίγα υλικά



ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κανονικό ραβανί

ΥΛΙΚΑ
3 αυγά
1 κουπάκι γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3/4 του φλιτζανιού σιμιγδάλι χονδρό
1/2 φλιτζάνι αλεύρι φαρίνα
2 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
ξύσμα πορτοκαλιού
1 βανίλια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με το μίξερ χειρός.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη, χτυπάμε λίγο ακόμα, ρίχνουμε το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε μικρό πυρέξ 33x23cm και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να καρφώνουμε το μαχαίρι και να βγαίνει στεγνό.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 φλιτζάνια ΝΕΡΟ σε ένα μικρό κατσαρολάκι με 1,5 κούπα ΖΑΧΑΡΗ και σταγόνες από 1/2 ΛΕΜΟΝΙ.
Έβρασα 10 λεπτά.

Σιρόπιασα το γλυκό με καυτό σιρόπι ενώ το ραβανί είχε κρυώσει.
Αν θέλετε πασπαλίστε με ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΠΗΓΗ: Gogo SamiouΑλεξάνδρα Κυριάκη

Ραβανί με πολύ λίγα υλικά