ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
Τα υλικά για τα μπιφτέκια
800 γρ. κιμά ανάμικτο
2 αυγα μικρά
1 κρεμμύδι
την ψίχα από 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
λίγο φρυγανιά
μαϊντανό ψιλοκομμένο
δυόσμο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
λίγο ελαιόλαδο
ρίγανη
πιπέρι
αλάτι
Ζύμωσα, σκέπασα με μεμβράνη και άφησα για 1 ώρα στη συντήρηση.
Στο ταψάκι σοτάρισα ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, τις ΠΑΤΑΤΕΣ, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ένα ΚΥΒΟ ΚΝΟΡ, ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ και τέλος τα μπιφτέκια με το νεράκι.
Έψησα σε προθερμασμενο φούρνο στους 250 βαθμούς με αντιστάσεις έως ότου μαγειρευτεί.
Στο μισάωρο ανοίγω το φούρνο και γυρνάω τα μπιφτέκια.
Αν χρειαστεί σκεπάζω και με λαδόκολλα.
Credits:
Κατερινα Μαδικα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Πατάτες φούρνου με μπιφτέκια
Credits:
Κατερινα Μαδικα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Πατάτες φούρνου με μπιφτέκια