ΚΟΤΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα τρία ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και τα έκοψα.
Έβρασα τρία ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και τα έκοψα.
Έριξα μια ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ένα κομμάτι ΚΑΣΕΡΙ τριμμένο, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ και ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ψιλοκομμένες και τα ανακάτεψα.
Για το φύλλο
ένα κιλό αλεύρι ,
ένα φλιτζανάκι ελαιόλαδο ,
1/2 φλιτζανάκι ξύδι
λίγο αλάτι
Για το φύλλο
ένα κιλό αλεύρι ,
ένα φλιτζανάκι ελαιόλαδο ,
1/2 φλιτζανάκι ξύδι
λίγο αλάτι
και χλιαρό νεράκι ..
Ένα φύλλο κάτω σε λαδωμένο ταψί, μετά γέμιση και ένα φύλλο πάνω.
Ένα φύλλο κάτω σε λαδωμένο ταψί, μετά γέμιση και ένα φύλλο πάνω.
Έψησα στους 180 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου