Αφράτα λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια



ΑΦΡΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ Ή ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

Για τη ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1/2 μαγιά νωπή, το καλουπάκι το μικρό
1 ποτήρι χλιαρό γάλα
3 αυγά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 ποτήρι σπορέλαιο
1 μπέικιν
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μας μαλακή και να μη κολλάει στο χέρι μας.

Ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει.
Ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε τριγωνάκια.
Βάζουμε λουκανικάκια ή τυρί και τοποθετούμε σε ταψί αλειμμένο με Βιτάμ.
Μέσα στο τριμμένο τυρί έβαλα 1 ΑΥΓΟ, 3 κουταλιές ΓΑΛΑ και 1 κουταλιά ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά. Θα τα δείτε ανάλογα το φούρνο.